Priatelia! TOUR 2018 vyvrcholí 28.11. 2018 v Bratislave na ONE DAY JAZZ FESTIVALE a tešíme sa, že na kontrabase sa predstaví legendárny Miroslav Vitouš.

 

Andrej Šeban Trio feat. Martin Valihora feat. Robert Balzar TOUR 2018 Traja fenomenálni hudobníci na jednom pódiu.

Andrej Šeban si na jeseň pre svojich priaznivcov pripravil hudobnú lahôdku. V zmysle  významného historického výročia sa rozhodol pre československú rytmiku v zložení Martin Valihora a Robert Balzar. Túto ostrieľanú dvojicu, ktorá spolu momentálne pôsobí aj v sólovom projekte Dana Bártu Illustratosphere, tak budeme môcť počuť aj na turné v slovenských mestách. Aktuálna zostava Andrej Šeban Trio v rámci programu predstaví vlastné kompozície inšpirované slovenskou ľudovou tvorbou a návštevníci tak budú mať možnosť počuť a vidieť najznámejšie ľudové piesne v nových originálnych aranžmánoch.

Turné 2018 vyvrcholí v Bratislave na ONE DAY JAZZ FESTIVALE a prinesie priaznivcom hudby Andreja Šebana ešte jedno veľké prekvapenie – zmenu na pozícii basgitaristu. Na kontrabase sa totiž predstaví legenda svetovej jazzovej scény Miroslav Vitouš, ktorý spolupracoval aj s Milesom Davisom a patrí k zakladajúcim členom skupiny Weather Report.

Termíny Andrej Šeban Trio TOUR 2018:

11.11. Bešeňová – GD ArtClub
12.11. Martin – Bar Museum
13.11. Banská Bystrica – Divadlo Štúdio tanca
18.11. Košice – Fuga
19.11. Nové mesto nad Váhom – Blue Note
28.11. One Day Jazz Festival feat. Miroslav Vitouš – Istropolis

 

 

 

Streda 28. november 2018 o 19:00 – 22:00

Istropolis

 

Leave a comment